Time to Move kampanja je puno online i fizičkih aktivnosti širom Europe tijekom listopada. Aktivnosti organizira Eurodesk mreža, a V.U.K. je dio Eurodesk mreže.

Time to Move ove godine slavi 10. obljetnicu!

Cilj kampanje je jednostavan: povezati se s mladima u Europi i obavijestiti pojedince o svim mogućnostima koje stoje na raspolaganju za tebe da odeš u inozemstvo te iskusiš učenje na mobilnosti. Ako tražiš individualne savjete za svoj projekt mobilnost ili se samo želiš uključiti u neku aktivnost i upoznati ekipu iz drugih zemalja, pronađi pravu aktivnost za sebe na interaktivnoj karti!

WEBINARI

Participating (10/10):  Discover the funding opportunities available for youth-led projects. PRIJAVE 
Learning abroad (17/10) Discover the ways to study or do a learning exchange abroad. PRIJAVE 
Working abroad (24/10): Discover how working abroad can be a boost to your career. PRIJAVE 

NATJEČAJ ZA DIZAJN MAJICE 

Time to Move kampanja svake godine otvara natječaj za malde! Kroz rujan i listopad, otvoren je natječaj za dizajn majice. Ovogodišnja tema natječaja je “Putovanje Europom! sudjeluj, skupi glasove i imaš priliku osvojiti vrijedne nagrade! Idući Time to Move bit će u boji tri ovogodišnja pobjednička dizajna.Rok 31. listopada –> PRIJAVI SVOJ DIZAJN

SUDJELUJ U IZAZOVIMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Odigraj “Time to Move bingo”, objavi ga kao Instagram priču koristeći se predloškom iz naglasaka na Eurodesk profilu, označi @eurodesk i pošalji sliku zaslona kao potvrdu svog sudjelovanja putem direktnih poruka. Podijeli crtice iz svog života i pokaži nam što mobilnost znači za tebe! Svaka dva tjedna, Eurodesk Brussels Link nasumično će izabrati pobjednika izazova koji osvaja Time to Move poklon paket!

I JOŠ…

  • DiscoverEU opći poziv rok 16. listopada – VIŠE INFO
  • Poziv za prijavu mladih novinara rok 31. listopada – VIŠE INFO

TIME TO MOVE AKTIVNOSTI U P4

Subota, 12.10. / 21h – Time to Move karaoke + Info kutak

Uzmi mikrofon u ruke i otvori nam dušu na sada već tradicionalnim Time to Move karaokama. Budući da slavimo 10. rođendan Time to Move kampanje, najbolji pjevači_ce dobivaju Eurodesk nagrade. Prije samih karaoka ide koncert 30zone i lokalnih varaždinskih predstavnika rap/trap scene. A ofc da možeš pronaći i Time to Move kutak gdje će te naši volonteri informirati o mogućnostima mobilnosti.